perjantai 8. elokuuta 2014

Loman loppuhetkiä

Päivät ovat kiitäneet huimaa vauhtia ja  maten loma alkaa olla loppu. Sitä arvokkaammilta ovatkin sitten jäljellä olevat lomahetket tuntuneet. Torstaina saatiin mökille vieraita, kun veljentyttäret ja mummulan väki saapuivat paikalle. Matte oli ylpeä piraijahampaisesta Helmi Orvokista, sillä hammastelut jäivät yhteen silmäpakoon lapsen sukassa. Matte oli ylpeä myös veljentyttäristään, jotka kuuliaisesti noudattivat tädin kummallisia määräyksiä: ei saa juosta, matala askel, lelu maahan, ei saa nostaa lelua ylös, antakaa pennun nukkua rauhassa jne, kieltoja riitti :)

Yhtenä leikkinä oli saada vettä täynnä oleva muovipussi rikki erinäisin keinoin. Tässä leikissä oli selvä voittaja: Helmi!
Vaikka Helmi pärjäsikin hyvin ihan omin hammasavuin, riitti intoa myös lelujen käytön opetteluun:
Helmin päivän kohokohta lienee kuolleen sammakon löytyminen. Ensin sen päällä kieriskeltiin, sitten parempaan turvaan kannettiin ja lopuksi suuhun pisteltiin. Nam, sanoi Helmi.
Tänään Helmi pääsi jälleen tapaamaan Demi-ystäväänsä. Demi on edelleen loputtoman kärsivällinen Helmin kanssa ja molemmilla näyttää olevan kivaa. Uskomatonta, miten kärsivällinen iso koira on pennun kanssa. Arvokkaita kokemuksia pennulle.
Vielä on eräs mutustellut tällä erää viimeisiä herkkupaloja järven rannasta.

 Hei hei järvi, tapaamme taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti