sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kulunutta viikkoa

Helmi sai viikko sitten jonkin sortin vatsapöpön. Pikkuinen oksensi ja oli vesiripulilla. Canikur rauhoitti ensin tilanteen nopeasti, mutta heti normaalimpaan ruokaan siirryttäessä ripuli alkoi jälleen. Matte oli huolesta mutkalla ja pakkohan pikkuinen oli laittaa ihan kunnolliselle ripulipotilaan ruokavaliolle, eli riisin keitinliemestä lähdettiin pikkuhiljaa palauttamaan ruokavaliota normaaliin. Iso osa viikosta kuluikin sitten maten osalta ulosteen tarkkailussa. Iloista kätten taputusta ja riemun hyppyjä oli nähtävissä ja kuultavissa, kun kunnon pökäleitä alkoi taas tulla. Helmin viikko kului tyytymättömänä talon ruokatarjoiluihin. Loppuviikosta onneksi taas oli normaalit ruuat ruokakipossa.

Helmin naksutteluopit ovat edellä mainitusta syystä johtuen edenneet tällä viikolla vähään hitaasti, riisi oli vähän konstikasta naksupalkkaa, samoin raejuusto... Projektiin kuuluu tällä hetkellä edelleen katsekontaktin opettelu, luopumisharjoittelu ja uutena pyörähdykset oikealle ja vasemmalle. 
Perjantai-iltana Helmi Orvokki pääsi jälleen agikentälle. Treenattiin pienesti putkea, siivekkeen kiertoa, puomin kontaktia ja namilautaselle etenemistä yhden ja kahden aitaparin läpi. Lauantaina olikin vuorossa jälleen etsijäkoiratreenit. Jäljellä oli mittaa n. 80 metriä ja Helmi ajoi sen jälleen kuin vanha tekijä. Jäljestä tuli vahingossa noin pitkä, hyvä että se kuitenkin onnistui noin nappiin. Tänään Helmi Orvokki Kukkanen oli mukana Somerolla belgianpaimenkoirien paimennuspäivillä kuunteluoppilaana. Siellä olikin taas paljon uutta ihmeteltävää, katseltavaa, haisteltavaa ja maisteltavaa. Kaikkeen uuteen Helmi suhtautuu tapansa mukaan ystävällisesti, avoimesti ja reippaasti.

Tarkkana pitää pienen koiran olla...
 ...kun aitauksessa on lauma tällaisia!
 Monenlaisia koiratuttavuuksia jälleen tänäänkin.
 Maailma on ihmeitä täynnä...
 ...ihanaisella pikkukoiralla <3

1 kommentti:

  1. Voi Kukkanen, ei kaikkea tarvitse syödä mitä eteen tulee! Mutta minkäs sille voit, kun sukurasitteena on ahneus ;-) Onneksi voit jo paremmin <3

    VastaaPoista