lauantai 16. elokuuta 2014

Haku-Helmi

Helmi Orvokki pääsi tänään hakumetsään. Makkararinki sujui mainiosti, kun pikku-neiti oli nukkunut kolme-neljä tuntia autossa. Myöhemmin Helmi pääsi vielä tuulitreenillä etsimään ensimmäistä oikeaa maalimiestä! Pikkuinen oli kovasti unenpöpperössä ja vaikka miten valittiin maastoksi melkein puuton alue, oli risuja ja kasvustoa kovin paljon uniselle minihakuilijalle. Etsintä tehtiin vajaan 13 viikon ikätasoa ja jalkojen "korkeutta" vastaavasti ja taimikossa piilossa olevalle maalimiehelle edettiin vain noin 10 metrin matka. Helmi sai hajun maalimiehestä kohtuullisen varhain, ehkä viiden metrin päästä ja alkoi vinkua, mutta ei jaksanut unisena lähteä selvittämään hajun lähdettä. Edettiin yhdessä pikku hiljaa ja noin 2m päässä maalimiehestä lähti tutkimaan hajua ja ilahtui tapansa mukaan ihmisen kohtaamisesta ja makupalat kyllä maistuivat :). Matte sitten kantoi pienen hakukoiransa takaisin autoon :) 

Illalla lähdettiin mökille. Helmi oli heti tilaisuuden tullen rannassa kahlailemassa. Matte heitti isoille koirille veteen lelun ja saman tien lähti Helmi uimaan! Uiskenteli ihan kunnolla, näytti pitävän asiaa maailman luonnollisimpana. Matte oli onnensa huipulla, niin iloinen tästä. 
Päivän kuva: Talvi näyttää siltä, että Helmin taklaus on hieman päässyt yllättämään.

2 kommenttia:

  1. ;) pois tieltä oksat ja männynkävyt... hurja-helmi tuleee <3

    VastaaPoista
  2. Hurja-Helmi :-D Kyllä on osuva nimi! Voi kun välimatka olisi vähän lyhyempi, niin pääsis Ilo-mamaa ja Helmi painimaan ja ottamaan mittaa toisistaan.

    VastaaPoista