sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Todellinen Helmi

Jonkinlainen ryhtiliike olisi tarpeen blogin päivittämisen suhteen... Asiat tulevat jaettua Facebookissa niin tehokkaasti, ettei blogin päivittämiselle tunnu olevan tarvetta samalla tavalla kuin ennen muinoin. No, kerrataan kuitenkin viime aikojen kuulumisia :)

Helmi-Orvokin etsijäkoiraharrastus on edennyt mallikkaasti.


Viikko oheisen videon jälkeen Helmi-Orvokki suoritti Etsijäkoiraliiton alkeiskurssin loppukokeen ja pääsi ns treenirinkiin. Loppukokeen jäljellä oli pituutta 680m, ikää 2½h ja etsittävä maalikoira oli autossa. Hajulähteenä toimi paperinenäliina, jolla oli pyyhitty maalikoiran korvat. Helmin treenit ovat tämän jälkeen edenneet edelleenkin oikein hienosti, harjoitusjälkien teemoina on sen jälkeen ollut mm. janalähtö ja maastonvaihdokset. Ai niin ja 1km pituisen jäljenkin Helmi on jo ajanut. 


Viikko alkeiskurssin loppukokeen jälkeen Helmi-Orvokki suoritti Karva-Kaverit ry:n testin ja "pätevöityi" näin Karva-Kaveriksi. Testissä testattiin mm. suhtautumista koviin ääniin, hississä ja rappusissa kulkemista, luopumista lattialla tyrkyllä olevasta ruuasta, suhtautumista toisiin koiriin ja erilaisiin henkilöihin mm. pyörätuolissa ja aidossa tilanteessa vanhainkodin osastolla. Helmi-Orvokki suhtautui luonteensa mukaisesti luottavaisesti ja ystävällisesti niin toisiin koiriin kuin kaikkiin tapaamiinsa ihmisiinkin.
  
 
                                           
Helmi on todella osoittautunut nimensä veroiseksi <3 ja osoittaa sen, että pienellä koiralla voi harrastaa suuria asioita. Ihana, viisas aarteeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti